Link tab titleVierli Terrengpark


- Terrengpark for snowboard og twintip. En av Norges beste!

Vierli Brosjyre 2016

Alpintbrosjyre 2014/2015

Last ned alpinkart, åpningstider og prisinfo.

Raulandsmagasinet 2016


Vi har nå stengt for sesongen! Takk for i år og velkommen tilbake neste år.

Vierli Terrengpark er et rendyrket anlegg for parkentusiaster. Parken har et brett utvalg av rails, hopp og linjer for både nybegynner, viderekomne og avanserte snowboardere og twintippere.

Terrengparken ligger på 1000 meters høyde og har en beliggenhet som gir svært gode snøforhold. Dette innebærer at vi ofte er først med snø og åpning, samt at vi har en lengre sesong enn de fleste.

Parkens medarbeidere har som mål å ha en park som utvikles, bygges og vedlikeholdes i samarbeid med utøverne for å kunne klare å tilfredsstille forventningene til en stadig mer krevende brukergruppe. Sesongens parkshaper er Lukas Vesley og vår parkbygger er Odd Roar Solerød! DREAM TEAM:)

Vierli Terrengpark har de siste årene arrangert konkurranser i Norges Cup serien innen både Snowboard og Twintip og hadde i 2011 ansvaret for gjennomføringen av Norges Mesterskap i Snowboard og Norwegian Open finalen i twintip.

19 desember arrangerte vi Norges Cup i Snowboard, og flere arrangement vil det bli gjennom sesongen!

Aktuelt

Burton Mountain Festival avslutter sin turne hos Vierli Terrengpark! Bli med på sesongavslutning på Vierli!

Lørdag 16. april!
 

Påmelding til årets camper er i gang! 

De siste dagene har Odd Roar Solerød og vår parkshaper jobbet sag og natt for å gjøre parken klar for vinterferiemodus!

Går på scenen på Vierli i påsken. Se påskeprogrammet!

Påskeferie betyr godt vær, behagelige temperaturer og masse liv i påskefjellet. Se hva du kan se og gjøre på Vierli i påsken.

Lær å kite i magisk vinterlandskap på Vierli. Her kan du oppleve glitrende snø, gode kiteforhold og utfordre deg selv i trygge omgivelser. 

Påmelding til årets camper er i gang!

30 Apr 2015

Snowboardlegenden Ståle Sandbech samler Norgeseliten av snowboardere til spektakulær foto og film session i Vierli Terrengpark. 

Hva i all verden får en legendarisk svensk freestyle alpinist bosatt i Monaco, til å kjøre 190 mil i bil fra det gigantiske og verdenskjente skianlegget Laax i Sveits til lille Vierli på Rauland?

Denne vinteren starter Field Production innspillingen av deres neste kinofilm, oppfølgeren til suksessen Supervention. Første lokasjon: Vierli. 

Interaktivt kart:This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.