Link tab titleVierli Terrengpark


- Terrengpark for snowboard og twintip. En av Norges beste!

Vierli Brosjyre 2014-15

Last ned pris og hytteinfo.

Alpintbrosjyre 2014/2015

Last ned alpinkart, åpningstider og prisinfo.

Raulandsmagasinet 2015


Takk for en flott sesong, og til alle som kom! Vierli Terrengpark har ekstra åpningsdager 9+10 mai hvor det vil være konkurranse m/ Ståle Sandbech lørdag 9. mai. Meld deg på vår Avslutningscamp!

Vierli Terrengpark - En av Norges beste parker for snowboard og twintip

Vierli Terrengpark er et rendyrket anlegg for parkentusiaster. Parken har et brett utvalg av rails, hopp og linjer for både nybegynner, viderekomne og avanserte snowboardere og twintippere.

Terrengparken ligger på 1000 meters høyde og har en beliggenhet som gir svært gode snøforhold. Dette innebærer at vi ofte er først med snø og åpning, samt at vi har en lengre sesong enn de fleste.

Parkens medarbeidere har som mål å ha en park som utvikles, bygges og vedlikeholdes i samarbeid med utøverne for å kunne klare å tilfredsstille forventningene til en stadig mer krevende brukergruppe.

Vierli Terrengpark har de siste årene arrangert konkurranser i Norges Cup serien innen både Snowboard og Twintip og hadde i 2011 ansvaret for gjennomføringen av Norges Mesterskap i Snowboard og Norwegian Open finalen i twintip.

I 2010 og 2011 ble parken kåret til Norges beste av Norges Snowboardforbund og Tacky.no .

Aktuelt

Påmelding til årets camper er i gang! 

Hva i all verden får en legendarisk svensk freestyle alpinist bosatt i Monaco, til å kjøre 190 mil i bil fra det gigantiske og verdenskjente skianlegget Laax i Sveits til lille Vierli på Rauland?

Denne vinteren starter Field Production innspillingen av deres neste kinofilm, oppfølgeren til suksessen Supervention. Første lokasjon: Vierli. 

Emil Fossheim inviterte sine venner, som egentlig er hele snowboardmiljøet, til kosestund på Vierli. Parksjefen hadde bakt en course med syke obstacles for de som takler mer enn cruise control. 

5 Nov 2014

I morges våknet vi til 15 cm nysnø her på Vierli. Det er meldt kaldere vær fremover, og Skiarena og Vierli Terrengpark åpner så snart kuldegradene er stabile.

Session presenterer Big Air på Vierli Terrengpark lørdag 6. desember. Meld deg på!

Snowboardmiljøet avsluttet sesongen på Vierli med snowboardkjøring og "Mushroom Invitational". Se video fra helgen!

Trodde du sesongen var over på Vierli? Tro om igjen!

Vierli avslutter en lang vintersesong med en leken «invitational» snowboardkonkurranse i samarbeid med Mushroom parkdesign og Adrenaline by Mountain Dew! 

Sølvmedaljevinner i OL 2014 Ståle Sandbech legger sesongavslutningen til Vierli Terrengpark.

Interaktivt kart:This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.